De club

Op deze site willen we je laten kennismaken met onze vereniging:

" De Barmsijs Meeuwen-Gruitrode" 

We willen je helpen met informatie over het houden en kweken van een diversiteit aan vogels. Ook kan je hier het gebeuren binnen de club volgen, een vergadering, een feest of andere activiteit, we plaatsen het hier. Maandelijks is er een ledenvergadering, met leerrijke informatie. Eenmaal in het jaar houden we een plaatselijke tentoonstelling en het clubfeest. Heb je zelf wat te melden, een belevenis die je wil delen, een mooi artikel , foto of een filmpje, mail het naar: barmsijs.meeuwen@gmail.com

 

We willen de belangen van alle liefhebbers behartigen, een website voor de vogelliefhebber, maar vooal voor onze eigen leden, met de bedoeling  iedereen op de hoogte te houden van wat er zoal te gebeuren staat in :

               "de wondermooie wereld van de vogelliefhebber."

 

Auteursrecht:

Alle rechten voorbehouden. De foto's en inhoud, indien niet anders aangegeven zijn het eigendom van De Barmsijs en mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.  Er is geen aansprakelijkheid of garantie voor de juistheid, actualiteit en volledigheid van de hier verstrekte informatie en gegevens  naar gekoppelde websites. Geen aansprakelijkheid of garantie voor directe of indirecte schade veroorzaakt door gebruik van de informatie die hier gegeven, aan gelinkte sites. Schaadt de inhoud van deze website de rechten van derden of de wettelijke voorschriften, informeer mij. Wij garanderen dat de onterechte  passages onmiddellijk worden verwijderd, indien ik per ongeluk de auteursrechten heb geschonden.
Informeer mij alstublieft onmiddellijk per e-mail op:barmsijs.meeuwen@gmail.com
©